Referinte clienti


C. Alexandru, Iasi

 Ajungand pe site-ul firmei Eos Impex am gasit ceva ce ma intereseaza pe mine, mai exact Mix Vara Nr. 1, la un pret foarte mic. Mai mult ca sigur voi achizitiona acest produs de la dumneavastra in mod constant. Toate produsele sunt foarte interesante, mai ales pentru magazine cu haine de calitate.


D. Ionel, Targu Ocna

 Cumpar marfa de patru luni de zile si sunt foarte foarte multumit.


I. Raducu, Vaslui

 Ca si client, produsele dumneavoastra mi se par in primul rand foarte de calitate. Imi asigurati aprovizionarea constanta atat pentru magazine cat si pentru piata iar preturile foarte convenabile fac produsele dumneavoastra accesibile tuturor categoriilor de cumparatori chiar si in aceasta perioada in care se manifesta o anumita precautie fata de cheltuielile mai putin importante.


M. Florian, Bucuresti

 Vreau sa precizez ca sunt foarte incantat de varietatea de produse pe care le comercializati dar si de calitate. Ma determina sa afirm aceasta faptul ca am fost in cautarea unui deposit complet: cu varietate, calitate si preturi mici pentru o foarte lunga perioada de timp pana v-am descoperit pe dumneavoastra. Ceea ce faceti dumneavoastra si cum tratati clentii este demn de urmat, dincolo de scopul comercial in sine...


D. Ionica, Barlad

 Am ramas placut impresionat de multitudinea produselor pe care le oferiti si mai ales de posibilitatea pe care o are clientul in a-si personaliza comanda care o doreste. Cu siguranta vom avea o relatie de durata si prospera cu depozitul dumneavaoastra.


P. Catalina, Bacau

 Am cumparat astazi marfa de la Eos Impex pentru prima data. Mi-a placaut si sper sa fiu multumita in continuare.


V. Claudia, Botosani

 Am cercetat site-urile dumneavoastra pentru o buna perioada de timp pana sa ma decid sa va vizitez depozitul fiind in alt oras. Prima reactie fiind: De ce nu v-am vizitat pana acum? Sau de ce nu v-am sunat mai devreme? Am cheltuit multi bani si energie cumparand produse slab calitativ si scumpe din alte locatii incat eram gata sa renunt la aceasta activitate. Spre norocul nostru v-am descoperit la timp si nu regretam ca v-am vizitat cand am fost invitati.


P. Adi, Suceava

 Am descoperit dintr-o intamplare firma Eos Impex si am am avut o surpriza deosebit de placuta privind calitatea si pretul produselor comercializate. Asa incat la doua zile de la prima achizitie am revenit si am mai cumparat un lot de marfa. Recomandam cu caldura produsele firmei Eos Impex.


A. Mihaela, Bacau

 E prima data cand cumpar marfa de la Eos Impex. Am auzit de aceasta firma de la cineva cunoscut care mi-a recomandat cu caldura sa vin si sa vad macar despre ce este vorba. Aceasta persoana este din Pascani si cunoaste foarte bine marfa si calitatea ei iar eu sunt din Bacau si nu stiam despre ce este vorba (spre rusinea mea). Asa ca am venit sa vad despre ce este vorba si nu mi-a parut rau. Am calitatea dorita de mine iar angajatii au fost foarte draguti. Asa ca am sa revin regulat cu siguranta.


I. Gabriel, Suceava

 Cumpar marfa de doi ani de la EOS Impex si sunt foarte multumit.

Despre noi

EOS Impex va ofera haine si produse second hand atent selectionate din Olanda, Belgia, Anglia, Germania, Suedia distribuite de EOS Impex in Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vrancea, Galati, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Bucuresti.

Contact

Adresa: Strada Izvoare 117, Bacău (in curte la Nick Mans)
Tel: 0731 178 648
Fax: 0334 405 609
Email: office@eosimpex.ro
Top